Wednesday , November 30 2022

Fetiță de 4 ani dispărută dintr-un camping în Australia, găsită după 18 zile

O fetiță de 4 ani dispărută dintr-un camping în Australia a fost găsită după 18 zile. Un bărbat de 36 de ani care nu are „nicio legătură cu familia” a fost arestat.

Cleo Smith, fetița de patru ani care a dispărut în urmă cu 18 zile într-un camping din Blowholes, Australia de Vest, a fost găsită și se simte bine”. Anunțul a fost făcut de mama sa, Ellie Smith, pe Instagram. Femeia a scris că „familia este din nou împreună”.

Conform Poliției, fata a fost găsită singură într-o casă din Carnarvon, la aproximativ 900 km nord de Perth.

șeful poliției din Australia de Vest, Chris Dawson, a declarat pentru Abc că a fost arestat un bărbat de 36 de ani care nu are „nicio legătură cu familia”.

Vecinii bărbatului de 36 de ani, descris ca fiind un „singuratic”, au devenit suspicioși după ce l-au văzut cumpărând scutece la un magazin din Woolworths, în ciuda faptului că nu avea copii.

O echipă de ofițeri – a continuat Blanch – a făcut o percheziție în casă în timpul nopții și a găsit copilul într-una din camere, încuiat.

Cleo a fost dusă imediat înapoi la părinții săi. Poliția a oferit o recompensă de un milion de dolari australieni (750.000 de dolari) pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea copilei.

Vezi si

Stoltenberg: NATO poate aduce forţe suplimentare în regiunea Mării Negre dacă este necesar

Ţările membre NATO au căzut de acord şi au pus în aplicare o prezenţă aliată …