Friday , April 19 2024

Două românce, arestate în Cipru după ce au atacat un bărbat cu un ciocan

Două românce au fost arestate sâmbătă în Cipru, sub acuzaţia de jaf armat asupra patronului lor, care a fost atacat şi lovit în cap cu un ciocan, relatează Cyprus Mail, în ediţia electronică de duminică.
Cele două femei susţin că bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu una dintre ele.
Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a declarat că sâmbătă dimineaţă se afla în locuinţa sa din Limassol, unde una dintre femei, o ospătăriţă în vârstă de 25 de ani, l-a atacat şi l-a lovit cu un ciocan. După ce a reuşit să smulgă ciocanul din mâna femeii, aceasta a fugit, împreună cu compatrioata sa în vârstă de 21 de ani.
El a afirmat că femeia a încercat să fure bani din locuinţa sa.
Surse din cadrul poliţiei locale au afirmat că ambele femei locuiau temporar în casa bărbatului, care a fost internat în spitalul din Limasol, însă se află în afara oricărui pericol.
Şi cele două femei s-au prezentat la poliţie, afirmând că bărbatul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu una dintre ele. Poliţia a emis mandate de arestare pe numele lor, iar femeile se află în custodia forţelor de ordine.
Românca în vârstă de 25 de ani este anchetată pentru jaf armat şi rănirea gravă a bărbatului, iar colega sa este considerată complice la cele două infracţiuni.

Vezi si

Iranul susține că nu au fost explozii la sol. Sistemul de apărare anti-aeriană ar fi distrus trei drone israeliene în aer

Israelul a lansat joi noaptea, 18 aprilie, un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile …