Thursday , September 23 2021

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19. La fel și fiul lui Rudy Giuliani

Unul dintre fiii preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta, dar nu prezintă simptome, potrivit purtătorului său de cuvânt, informează Reuters, citată de Agerpres.

“Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului”. “A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

secretarasite Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware.
secretarasiteEl şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19. Asta după ce, cu o zi în urmă, a participat la conferința de presă susținută de tatăl său, avocat al președintelui Donald Trump.

Vezi si

Directorul Moderna crede că pandemia se va încheia în 2022

Directorul general al grupului farmaceutic american Moderna Inc, Stephane Bancel, a declarat joi că, în …