Thursday , April 8 2021

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19. La fel și fiul lui Rudy Giuliani

Unul dintre fiii preşedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna aceasta, dar nu prezintă simptome, potrivit purtătorului său de cuvânt, informează Reuters, citată de Agerpres.

“Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi este în carantină la cabana sa de la aflarea rezultatului”. “A fost complet asimptomatic până acum şi urmează toate orientările medicale pentru COVID-19 recomandate”, conform sursei citate.

secretarasite Donald Trump Jr deţine o cabană în partea de nord a statului New York unde îi place să meargă, de obicei, pentru a pescui în râul Delaware.
secretarasiteEl şi fratele său Eric sunt co-proprietarii unei rezervaţii de vânătoare de 70 de hectare pe care o folosesc şi ca poligon de tir privat, potrivit Daily Mail.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19. Asta după ce, cu o zi în urmă, a participat la conferința de presă susținută de tatăl său, avocat al președintelui Donald Trump.

Vezi si

Pandemia sapă o prăpastie economică între Uniunea Europeană și SUA

Frânată de lentoarea vaccinării anti-COVID-19 și de politici de relansare mai puțin ambițioase față de …