Thursday , December 8 2022

Disponibilizări în masă la Twitter. Ce e-mail le-a trimis Elon Musk angajaților

Elon Musk a anunțat disponibilizări în masă într-un e-mail adresat personalului Twitter din întreaga lume. Potrivit e-mailului, cine își va pierde locul de muncă va fi anunțat vineri, 4 noiembrie. Potrivit, Washington Post care deține e-mailul, Musk vrea să concedieze aproximativ 3.700 din angajații companiei Twitter.

E-mailul lui Musk are subiectul: „Rolul tău pe Twitter”. Potrivit e-mailului, cei care își păstrează locurile de muncă vor fi anunțați pe e-mailul companiei. Cei care le vor pierde vor fi informați prin e-mailul lor personal. „Echipă, într-un efort de a plasa Twitter pe o cale sănătoasă, vom trece vineri prin procesul dificil de reducere a forței de muncă la nivel mondial”, potrivit mai multor versiuni ale e-mailului obținut de The Washington Post, citat de Digi24.

„Recunoaștem că acest lucru va afecta un număr de persoane care au adus contribuții valoroase la Twitter, dar această acțiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei în continuare.” „Recunoaștem că aceasta este o experiență incredibil de provocatoare prin care trebuie să treci, indiferent dacă ești sau nu afectat”, a continuat e-mailul. „Suntem recunoscători pentru contribuțiile tale la Twitter și pentru răbdarea ta pe măsură ce trecem prin acest proces.”

Acest e-mail a fost prima comunicare oficială a echipei Musk la nivel de companie cu personalul său. Cea mai bogată persoană din lume, care conduce și alte patru companii, inclusiv producătorul auto Tesla, a demis anterior întregul consiliu al Twitter pentru a deveni CEO interimar al companiei. Inițial, el le-a propus investitorilor să reducă personalul Twitter cu până la 75%, scrie Washington Post.

 

Vezi si

Stoltenberg:Rusia vrea să reducă operațiunile din Ucraina,pentru a le intensifica în primăvară

Rusia încearcă să încetinească ritmul ofensivei militare din Ucraina pe durata iernii, pentru a se …