Monday , November 28 2022

Ce le-a spus Regina gărzilor de la nunta: «Dacă vă vine să faceţi pipi, gândiţi-vă la Anglia»

Dacă aţi fost vreodată la Paltul Buckingham şi aţi urmărit schimbarea zilnică a gărzilor, atunci  ştiţi ce înseamnă riguriozitatea soldaţilor britanici. Dacă asta se întâmplă într-o zi obişnuită, imaginaţi-vă cât de stricte vor fi regulile pentru cel mai mare eveniment de la Casa Regală!

Există şi un anumit protocol în cazul în care gărzilor li se face rău. “Trebuie să leşinaţi fără a atrage atenţia şi dacă tot leşinaţi, să o faceţi cu graţie. O asemenea căzătură implică un nas spart şi mai mulţi dinţi scoşi”, i-a sfătuit a explicat comandantul gărzilor de la Cara Regală, la cerinţa Reginei, care e foarte strictă în materie de protocol. Se pare că bunica lui William a dat ordine clare ca soldaţii să fie instruiţi cu privire la astfel de situaţii, pentru ca ceremonia să nu fie pusă în pericol.

Mai mult decât atât, comendantul a luat în calcul şi posibilitatea ca unele dintre gărzi să nu îşi mai poată controla vezicile din cauza emoţiilor şi a celor patro ore de stat drepţi, la apel. ”Dacă vă vine să faceţi pipi, gândiţi-vă la Anglia şi să nu vă părăsiţi postul sub nicio formă.”

Toţi ochii vor fi aţintiţi pe miri, Kate şi William, dar temperaturile ridicate din luna aprilie ar putea schimba atenţia privitorilor spre gărzile care vor asigura securitatea evenimentului. Bărbaţii ar putea leşina în hainele lor roşii, în pantalonii de lână şi sub căciulile mari şi stufoase din cauza tensiunii şi a perioadei de timp îndelungate în care trebuie să stea într-o anumită poziţie.

Un veteran al unor astfel de evenimente, care a participat şi la nunta prinţului Charles cu Diana, le dă un sfat noilor gărzi pentru a nu avea probleme cu leşinul: “mişcaţi-vă încontinuu degetele de la picioare. Dacă vă relaxaţi pe tocuri, sângele nu mai ajunge înapoi la creier. Nu ai cum să leşini dacă stai concentrat. Eu, de exemplu, fac ecuaţii”, a spus bărbatul.

Leşinul nu este singura problemă a gărzilor din timpul unor astfel de evenimente. Pauza de toaletă este o altă problemă, dar care iese din orice discuţie. Timp de 4 ore, cât durează nunta, soldaţii nu au voie să părăsească grupul. (foto: click.ro)

Vezi si

VIDEO. Violențe la Bruxelles după victoria Marocului asupra Belgiei la Mondiale

Fanii marocani au făcut haos pe străzile din Bruxelles după victoria echipei lor contra Belgiei …