Thursday , August 18 2022

Biden a arătat presei din greșeală un bilet cu indicații de la staff: „Intri în Sala Roosevelt și saluți participanții. Te așezi pe locul tău”

Președintele american Joe Biden a lăsat din greșeală să se vadă ce scrie pe un bilețel primit de la consilierii săi înainte de o întâlnire pe care a avut-o joi la Casa Albă. Consilierii i-au notat pe bilețel ce trebuie să facă pas cu pas, în fiecare moment al întâlnirii, de la intrarea în sala de ședință și salut, până la părăsirea sălii.

Incidentul a avut loc joi, la Casa Albă, unde președintele SUA s-a întâlnit cu mai mulți guvernatori, lideri de sindicat și șefii unor companii private pentru a discuta despre implementarea unui program de accelerare a investițiilor în energie eoliană pe coasta de est a Statelor Unite.

La un moment dat, cel mai probabil din greșeală, Joe Biden a ținut bilețelul cu instrucțiuni îndreptat spre presă, în loc să-l țină cu fața la el. Fotoreporterii au surprins ce scrie pe bilețelul lui Biden:

Intri în Sala Roosevelt și saluți participanții.
Te așezi pe locul tău.
Intră presa.
Faci o scurtă declarație (este menționat și câte minute să vorbească, dar partea este acoperită de degetele președintelui – n.r.).
Presa pleacă.
Îi pui o întrebare lui Liz Shuler, președinta AFL-CIO. Notă: Liz participă online la întâlnire.
Le mulțumești participanților.
Părăsești sala.

sursa foto: NY Post

Vezi si

China trimite trupe în Rusia pentru exerciții militare comune

Trupele chineze se vor deplasa în Rusia pentru a lua parte la un exercițiu comun …

One comment

  1. Let’s go Brandon!