Thursday , April 18 2024

22 de tineri sub 20 de ani găsiți morți într-un club din Africa de Sud. Cadavre zac pe mese, scaune și podea, fără urme de răni

22 de tineri cu vârste între 18 și 20 de ani au murit într-un club popular din East London, Africa de Sud. Autoritățile sud-africane investighează moartea a cel puțin 17 clienți găsiți în interiorul unei populare taverne din East London, au declarat duminică oficiali ai poliției citați de Reuters. Generalul de brigadă Tembinkosi Kinana a declarat că poliția a fost alertată de cetățeni cu privire la incidentul de la Scenery Park, la aproximativ trei kilometri de centrul orașului.

“Circumstanțele în care au murit sunt în curs de investigare”, a declarat Kinana pentru Reuters, adăugând că este prea devreme pentru a stabili cauza morții tinerilor adulți cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Sunt speculații că au fost expuși la o formă de otrăvire în masă sau intoxicați cu gaz. Conform Daily Dispatch, scena îngrozitoare a avut loc la primele ore ale dimineții de duminică, cu mesaje frenetice prin care se cerea ajutorul poliției și ambulanței de la un cunoscut club de noapte.

Reporterii Daily Dispatch anunță că se află la fața locului, dar imaginile nu pot fi publicate. Cauza deceselor este necunoscută în acest moment, dar există speculații că oamenii au fost fie expuși fie la o formă de otravă, fie un incident a dus la rănirea și uciderea unui număr mare de persoane într-o debandadă. În club, cadavrele zac pe mese, scaune și pe podea, fără semne evidente de rănire.

Afară, familiile disperate cer să intre în club.

Un număr mare de vehicule de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Până în prezent, dispeceratul a fost informat despre cel puțin 22 de decese.

Vezi si

Consiliul de Securitate al ONU votează vineri privind primirea în organizaţie a statului palestinian

Consiliul de Securitate al ONU urmează să voteze vineri în privinţa cererii statului palestinian de …