Thursday , September 29 2022

Nemtii de la E.On vor sa plece din Romania

Administratorul Fondului Proprietatea, Franklin Templeton, a spus ca o mare companie energetică ar putea părăsi România. Surse din sistem au dezvăluit pentru Q Magazine că firma în cauză este E.ON, din Germania.

Două sunt motivele pentru care nemţii vor să renunţe: problemele din ţara mamă apărute odată cu decizia guvernului de a renunţa la energia nucleară şi din cauza autorităţilor de reglementare din România care nu respectă legile în vigoare şi nu dau dovadă de seriozitate, predictibilitate şi consecvenţă în relaţia cu marii investitori, scrie Q Magazine.

Vezi si

Isărescu: Nu am avut altă soluție de a tempera ce se întâmplă cu prețul la energie decât să punem un tampon, cursul de schimb

Banca Națională a României nu a avut altă soluție de a tempera ce se întâmplă …

One comment

  1. …”mari investitori” sunt cei care investesc, E-On nu numai ca nu a investit nimic dar in goana dupa profit a dus sistemul de distributie la limita colapsului: penele de curent se tin lant, echipamentele invechite cedeaza iar la putinele centre de relatii cu clientii gasim cozi de zeci de oameni (e adevarat ca au tichete), asteptari nesfarsite, umilinta, birocratie mai ceva decat pe vreamea lui ceasca… Prin urmare ar fi mai bine sa plece, toata lumea ar avea de castigat.