Mugur Isărescu are sustinerea PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR

reportersite
24 iunie 2019, 14:18

Mugur Isărescu ar putea să primească un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), el având susţinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Decizia va fi formalizată într-o sesiune extraordinară a Parlamentului, anunţată luni de premierul Viorica Dăncilă, potrivit sursei citate. „Am vorbit despre o sesiune extraordinară începând cu 1 iulie astfel încât să putem duce la bun sfârşit proiectele pe care le vom începe săptămâna asta”, a spus Dăncilă după o şedinţă a coaliţiei de guvernare, dând de înţeles că în această sesiune extraordinară vor fi discutate mai multe proiecte.

Întrebată dacă PSD îl susţine pe Isărescu, Dăncilă a evitat un răspuns clar: „Am discutat despre numărul de locuri în Consiliul de Administraţie al BNR în funcţie de numarul de parlamentari ai fiecărui partid”.

Mandatul de guvernator al lui Isărescu expiră la începutul lunii octombrie. Mugur Isărescu deţine funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a României deja de un sfert de secol, fiind cel mai longeviv şef de bancă centrală din lume.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Micky SINBAD 25/06/2019 la ora 1:45 -

    Asta sta pana il mumifica .El nu e prost ca cere,sunt prosti astia care dau .