Monday , February 6 2023

Ministrul Muncii: Vârsta şi durata stagiului minim de pensionare nu cresc

Vârsta şi durata stagiului minim de pensionare nu cresc, precizează ministrul Muncii, Raluca Turcan: „Sunt nişte minciuni atât de gogonate, încât te întrebi cât pot să le mai rostogolească în spaţiul public”. „Ca să fie foarte limpede în privinţa vârstei de pensionare – nu s-a discutat creşterea vârstei de pensionare. Discutăm constant despre opţiunea pentru a rămâne în viaţa activă, ceea ce este total diferit”, spune Raluca Turcan.

Ea precizează că peste 100.000 de oameni peste 65 de ani preferă să rămână în activitate.

„În privinţa stagiului de cotizare este absurd să spui sau cineva să iasă în spaţiul public să vehiculeze creşterea stagiului minim de cotizare, de 15 ani, în condiţiile în care stagiul maxim de cotizare este de 35 de ani. Sunt nişte minciuni atât de gononate, încât te întrebi cât pot să le mai rostogolească în spaţiul public”, conchide ministrul Muncii.

Vezi si

Cadariu, despre turiști în România: În decembrie, aproape la același nivel cu cel dinaintea pandemiei

Fiecare român poate fi ambasadorul țării noastre și fiecare dintre noi își poate convinge confrații …

One comment

  1. Declaratia sus mentionata este una din cele pe care consilierii de imagine din PNL le sau in campanie electorala, doamna Turcan Raluca evita si minte cu dezinvoltura publicul useful idiost in aceasta problema reala cu care se confrunta nu PNL, USR sau PSD ci intreaga noastra tara si va afeca in mod inevitabil de o maniera cinica viitorul acestei tari, pe baza imprumuturilor externe acordate in prezent cu o asa numita larghete, pe care tot poporul le va iunchiti sub forma de taxe, impozite, biruri, etc.
    Doamana Raluca Turcan pur si simplu nu spune adevarul si nu explica corect si onest intregii populatii ca pentru progresul nostru ca tara este inevitabila o reforma a sistemului de pensii pe baza contributiie personale si impozitarea cu 90 la suta a pensiilor mai mari de 9000 de lei propusa de guvernul PSD, insa pentru asta trebuia ca noi la conducerea Romaniei sa avem un barbat cu temperamentul fostului presedinte Traian Basescu ce ar fi avut barbatia sa duca tara catre o reala modernizare, asemeni modelului fiscal – social german