Sunday , July 21 2024

Lidl vrea să reducă drastic oferta de carne de pe rafturi și să o înlocuiască cu produse vegetariene sau vegane

Managerul de achiziții al Lidl Germania, Christoph Graf, a declarat presei locale că retailerul va reduce drastic oferta de carne în următorii ani și că o va spori pe cea de produse “vegetariene”. Acesta a explicat pentru Lebensmittelzeitung, la sfârșitul „Săptămânii verzi” care a avut loc sâmbătă, 4 februarie, că nevoia de protecție a climei va duce la o schimbare a ofertei în magazinele Lidl.

El a mai spus că nu există „nicio alternativă”, deoarece nu există o a doua planetă și că trebuie să învățăm să mâncăm într-un mod care să țină cont de limitele planetei. În viziunea sa, lumea poate susține doar 10 miliarde de oameni, iar asta dacă se reduce consumul de carne, scrie economica.net. El a spus că speră că planul va îmbunătăți imaginea Lidl pe piață, în special în rândul tinerilor. „Cred că generația tânără este mulțumită când abordăm acest subiect.”

Acesta a adăugat că este vorba de a motiva oamenii să mănânce alte produse decât carnea. Ca urmare, Lidl va organiza mai multe săptămâni tematice pentru a promova produsele fără carne. Lidl dorește să se diferențieze de concurenții săi, ceea ce, potrivit lui Graf, nu înseamnă creșterea vânzărilor pe termen scurt, ci mai degrabă crearea unui brand foarte apreciat pe piață. „Fiind un lanț de discount, clienții sensibili la preț constituie în mod tradițional nucleul clientelei”. ”Pentru că modul în care mâncăm are un impact enorm asupra sănătății noastre și asupra mediului, grupul Lidl a adoptat la nivel global un pachet de măsuri menite să susțină o alimentație echilibrată în rândul consumatorilor. În concordanță cu strategia sa de sustenabilitate și cu politica de achiziții responsabile, retailerul își propune să vină în sprijinul clienților care adoptă acest stil alimentar cu o serie de produse mai sănătoase și sustenabile în viitor”, anunță Lidl.

Vezi si

Ministrul Finanțelor spune că nu s-au purtat discuții pentru creșterea impozitului pe venit la 16%, nici pentru creșterea TVA

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, susține că la nivelul Ministerului Finanțelor nu s-au purtat niciun fel …

2 comments

  1. vine primävara , apar frunze proaspete , sä le manince ei vita mänincä verdeturi , deci pot minca carne de vitä ce e un derivat al ierbii. Cei care doresc pot paste direct.

  2. Când oameni de succes nu mai au ce face banii, ei in loc da investească in inovații economice și tehnologice, ei încep să asculte sfaturi proaste de activiști neinformați.
    Pentru acest proprietar de succes, ar trebui sa știe ca cel mai mare risc și pierdere în ziua de astăzi este ca nu avem suficientă apă proaspătă. Nu avem destul pentru consum uman si in nici un caz nu avem destul pentru imperiul lui economic.
    Deci in nici un caz nu vei putea să schimbi lumea pe meniul majoritar vegan.
    In plus, acest om probabil înțelege cât de greu este inspecția tehnică și câte cazuri de toxiinfecție se întâmpla din cauza depozitelor de carne, deci el probabil înțelege că e mai ușor să scape de carne.