Saturday , December 3 2022

Incident grav la ING: Toate tranzacțiile cu cardul din weekend au fost dublate. Explicația băncii

Clienţii ING au constatat că toate plăţile pe care le-au făcut cu cardul în weekend au fost procesate de două ori de către bancă.

Precizările oficiale ale ING:

„O parte dintre clienții ING au putut vedea astăzi tranzacții dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operațională, în care unele fișiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii și sisteme ING.

Clienții vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienților care au întâmpinat dificultăți în acest sens și le mulțumim pentru înțelegere”.

Oamenii s-au trezit astăzi că au mai puţini bani în conturi sau chiar că sunt pe minus. Reprezentanţii băncii nu au oferit, deocamdată, un punct de vedere oficial legat de această problemă, dar vor reveni cu precizări în cursul zilei de astăzi.

Totuşi, pe pagina de Facebook a instituţiei financiare au fost postate mai multe mesaje în care se arată că situaţia este cunoscută şi că tranzacţiile vor fi reglate ulterior, fără a fi dat un termen exact.

„O parte dintre clienții ING pot vedea dublarea unora dintre tranzacțiile realizate în weekend. Situația a fost cauzată de o eroare operațională în care fișierele de tranzacții au fost încărcate de două ori. Lucrăm la remedierea situației și la returnarea sumelor în conturile clienților în cel mai scurt timp posibil”, se arată pe Facebook.

Vezi si

Tanczos Barna: Nu vor mai avea voie la „Rabla pentru electrocasnice” cei care au blocat programul

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că programul „Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit, iar …