Saturday , December 2 2023

Guvernul a aprobat BUGETUL TAROM. Compania va da afară peste 150 de angajaţi

tarom

Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2013 al companiei Tarom. Potrivit conducerii, în acest an, pierderile companiei au fost calculate la aproape 200 de milioane de lei. Potrivit proiectului de buget, numărul de angajaţi ar urma să scadă cu 166 până la sfârşitul anului.

Tarom are buget pentru 2013, aprobat astăzi în şedinţa de Guvern. Pierderile estimate de manageri pentru acest an sunt de aproape 200 de milioane de lei, potrivit România TV.

Citeşte şi Ultimele date financiare reconfirmă îmbunătăţirea rezultatelor companiei TAROM

În plus, potrivit bugetului, până la sfârşitul anului, numărul de angajaţi ar urma să fie redus de la aproape 2.200 la 2030, adică o reducere de peste 160 de angajaţi. În acest moment, compania este verificată de corpul de control al ministrului Transportului care a declarat că există diferenţe mari între datele pentru primele 6 luni ale anului prezentate de Consiliul de Administraţie şi cele prezentate de managerul companiei.

Vezi si

800.000 de asigurări RCA încheiate de Euroins încetează în 7 decembrie; ASF recomandă șoferilor reînnoirea polițelor cât mai repede

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare Reasigurare încetează de drept, în data de 7 …