Monday , December 5 2022

Conducerea CFR Marfa, schimbata de Ministerul Transporturilor

cfr marfa

Componenta Consiliului de Administratie (CA) al companiei de stat CFR Marfa a fost schimbata de Ministerul Transporturilor (MT).

Informatia a fost confirmata, joi, pentru Ziare.com, de catre reprezentantii societatii.

Din CA faceau parte Liviu Radu (presedinte), Bogdan – Ioan Constantinescu, Dan – Teodor Constantinescu, Ionut Georgescu, Vasilica Tugui si George Buruiana, potrivit informatiilor publicate pe site-ul CFR Marfa.

MT inca nu a facut publice motivele care au stat la baza deciziei si nici cine sunt noii membri ai Consiliului de Administratie.

Nu este singura schimbare care a avut loc la conducerea CFR Marfa in ultima luna.

Pe 13 mai, Dan Valentin Belcea a demisionat din functia de director general al companiei de stat, din motive personale.

El a fost numit in acest post in luna aprilie. Pana atunci, conducerea CFR Marfa a fost asigurata interimar de un director general adjunct, Pavel Barculet, dupa decesul fostului manager al companiei Dragos Alexandru Draghici.

CFR Marfa este cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Romania, cu o cota de piata de aproape 55%, la nivelul anului trecut.

Si o alta companie din grup, anume CFR Calatori, a suferit schimbari la nivel managerial, dupa ce Valentin Dorobantu si-a dat demisia, miercuri, din functia de director general al CFR Calatori, invocand tot motive personale.

Vezi si

Creditorii Cineworld analizează varianta vânzării lanţului de cinematografe Cinema City, inclusiv a celor din România

Creditorii operatorului britanic de cinematografe Cineworld Group au purtat discuţii pe tema divizării grupului şi …