Monday , April 29 2024

Jennifer Lopez i-a socat pe britanici: "A aparut ca o prostituata pe scena"

jennifer lopez

Invitată de onoare a galei “Britain’s Got Talent”, ce a fost transmisă în direct miercuri seară de la Londra, cântăreaţa Jennifer Lopez a reuşit să-şi pună întregul regat în cap. Motivul? A fost îmbrăcată indecent, iar mişcările ei provocatoare aproape dezvăluiau lumii cele mai intime părţi ale corpului divei. Telespectatorii au reacţionat imediat.
Prezenţa lui Jennifer Lopez la Londra, în show-ul “Britain’s Got Talent” a fost îndelung aşteptată de fani. Miercuri seară, dorinţa lor s-a împlinit, dar majoritatea a rămas cu un gust amar. Motivul? Cântăreaţa a fost mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, iar dansul ei a fost prea provocator pentru mulţi.
“Ea nu ştie că show-ul ăsta e pentru toată familia şi se uită milioane de copii la televizor? E o neruşinată”, au transmis telespectatorii. Unii au fost şi mai duri în comentarii: “A arătat ca o prostituată pe scenă. S-a răsucit şi şi-a arătat fundul şi era cât pe ce să arate şi altceva la cât s-a crăcănat pe scenă”, a comentat un alt părinte la telefonul redacţiei ziarului Daily Mail.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …