Monday , April 29 2024

Femeia care l-a sfidat pe unul dintre atentatorii din Londra: "Nu era beat sau drogat, doar agitat"

atentator Londra

O femeie care i-a sfidat pe agresorii suspectati de uciderea cu lovituri de cutit miercuri, la Londra, a unui militar britanic, a declarat ca a intervenit pentru ca s-a gandit ca era mai bine ca “armele sa fie indreptate impotriva unei singure persoane”.
Cercetasa-sefa Ingrid Loyau-Kennett, in varsta de 48 de ani, a declarat ca unul dintre barbati i-a raspus ca vor sa “declanseze un razboi la Londra in aceasta seara” cand i-a intrebat de ce au comis agresiunea, a declarat ea pentru The Daily Telegraph, care a publicat aceasta marturie in editia de joi.
Loyau-Kennett, care are doi copii, a venit in fuga dupa ce a observat victima intinsa la pamant si a incercat sa ii ia pulsul. Abia in acel moment a vazut arsenalul, alcatuit din cutite si un pistol. “Nu era drogat, nu era alcoolic sau beat, era doar agitat, suparat”, a declarat ea despre unul dintre cei doi barbati, potrivit ziarului.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …