Thursday , May 2 2024

Ana Maria Prodan are probleme cu sarcina! A lesinat in casa si are dureri mari

ana maria prodasn

Insarcinata in doua luni, Ana Maria Prodan are deja probleme medicale! Impresara a lesinat sambata si acuza dureri foarte mari in zona lombara, motiv pentru Reghe de a contacta o clinica din Viena pentru a-si duce sotia sa faca un set de analize amanuntite!
Ana Maria are probleme cu sarcina si nu se simte deloc bine! Sambata, pe la orele pranzului, vedeta a lesinat in living si cu greu i-a revenit cunostinta. Cea care i-a sarit in ajutor a fost Nuti, angajata sa.
Speriata, angajata Prodancai a chemat salvarea si l-a sunat imediat pe antrenorul Stelei, aflat in cantonament cu echipa, pentru a-i spune ca sotia lui este in stare grava! Veniti la fata locului, medicii i-au acordat Anei primul ajutor si au stabilizat-o, apoi i-au recomandat sa mearga sa-si faca o serie de investigatii medicale, pentru a nu avea alte complicatii care sa-i afecteze sarcina!
Ana Maria a fost foarte afectata si, timp de cateva ore, nu s-a dat jos din pat! Apoi, si-a revenit si a luat hotararea, impreuna cu sotul ei, sa plece la Viena, la o clinica foarte cunoscuta de obstetrica-ginecologie de acolo, pentru a face un set amanuntit de analize, care sa ii spuna daca are probleme cu sarcina sau lesinul si starea de rau au fost doar alarme false!

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …