Sunday , April 28 2024

Adriana Saftoiu, ofertata de PDL. Vezi de functie i-a pregatit Blaga!

saftoiu

Fosta liberală Adrian Săftoiu ar fi primit ofertă să intre în PDL. Potrivit unor surse citate de evz.ro, Vasile Blaga i-a propus Adrianei Săftoiu să preia postul de purtător de cuvânt al PDL, pentru a marca astfel o nouă orientare a partidului împotriva lui Traian Băsescu.
Sursele citate au precizat că Vasile Blaga şi-a informat colegii că partidul va avea un nou purtător de cuvînt, dar nu i-a dezvăluit numele. “Va fi o surpriză”, a fost tot ce le-a spus Blaga.
Adriana Săftoiu nu a putut fi contactată, scrie sursa citată, pentru a confirma sau infirma informaţia.
În martie 2007, Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial, şi-a dat demisia din poziţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, după o controversă cu şeful statului legată de situaţia PD.
Plecarea sa de la Palatul Cotroceni a survenit la scurt timp după de soţul său Claudiu Săftoiu a fost silit să-şi dea demisia din funcţia de director al SIE.
Adriana Săftoiu s-a înscris, ulterior în PNL, şi a fost aleasă deputat în 2008.  După ce a intrat în conflict cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, în ianuarie 2012 şi-a dat demisia din Parlament şi, la scurt timp, a fost exclusă din PNL.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …