Monday , April 29 2024

Gigi Becali a negociat in Dubai vanzarea Stelei. Vezi pe ce suma fabuloasa!

Gigi Becali vrea sa-si socotelile cu Romania, dupa ce, luni, a primit o condamnare cu suspendare in cazul sechestrarii hotilor de masini. Parlamentarul a fost la un pas sa realizeze afacerea vietii chiar din camera de hotel din Dubai, unde s-a aflat pentru cateva zile.

Surse de incredere din anturajul omului de afaceri sustin ca, in zilele petrecute in Dubai, a primit o oferta cat se poate de ferma pentru vanzarea clubului Steaua: 40 de milioane de euro!

Propunerea a venit de la un personaj extrem de influent din anturajul conducatorilor clubului Al Ain, care ar fi apelat la antrenorul Cosmin Olaroiu pentru a ajunge la Gigi Becali, scrie nefiltrat.ro.

Discutiile au ajuns, se pare, intr-un punct mort, deoarece Gigi Becali nu este foarte sigur ca vrea sa vanda si oricum a solicitat 80 de milioane de euro, dublu fata de suma oferita. Pe de altă parte, Gigi Becali are probleme mari cu justiţia din România şi ar putea încerca să-şi lichideze afacerile înainte de o posibilă condamnare.

Seicii arabi au facut, in ultimii ani, o adevarat obsesie din a cumpara cluburi de fotbal din Europa. Rand pe rand, echipe precum Manchester City, Paris Saint Germain, Malaga şi Getafe au ajuns pe mainile acestora. Steaua ar reprezenta in acest caz, o afacere destul de buna, mai ales datorita prezentei constante in competitiile din Europa.

Partida Ajax Amsterdam – Steaua Bucureşti, contând pentru manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, pe Amsterdam ArenA.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …