Monday , April 29 2024

Sperand sa faca sex cu o fata de 17 ani, un barbat din Radauti a fost batut si jefuit de prietenii acesteia

 

Ion Jurovschi, din municipiu R\d\u]i, se afla `n restaurantul Br`ndu[a din cartierul Burdujeni n acolo a fost abordat de un b\rbat [i o femeie n aceasta din urm\ i-a propus s\ `ntre]in\ rela]ii sexuale conduc=ndu-l pe r\d\u]ean `n spatele unui bloc n `n acel moment a sosit prietenul tinerei care l-a lovit pe Jurovschi [i i-a luat banii, telefonul [i geaca n oamenii legii au `ntocmit un dosar penal pentru s\v=r[irea infrac]iunii de „t=lh\rie”

Ion Jurovschi, de 36 ani, din municipiul R\d\u]i, a sesizat poli]ia prin serviciul unic de urgen]\ 112 cu privire la faptul c\ `n data de 22 noiembrie, `n jurul orei 22.30 a fost b\tut de c\tre trei persoane necunoscute fiindu-i luat\ [i suma de 350 de lire sterline, un telefon mobil [i o geac\. ~n urma verific\rilor efectuate de agen]ii de la Biroul Investiga]ii Criminale Suceva a rezultat c\ `n data de 22 noiembrie b\rbatul a mers `n municipiul Suceava la locuin]a unei cuno[tin]e. ~n jurul orei 21.30, dup\ ce a plecat de la prietenul s\u, a mers la restaurantul Br`ndu[a din municipiul Suceava pentru a bea ceva. ~n acest local Ion Jurovschi a fost abordat de un b\rbat [i de o femeie care s-au a[ezat la masa lui. ~n jurul orei 22.15 reclamantul a hot\r=t s\ plece acas\ la R\d\u]i, fiind sf\tuit de t=n\r\ s\ ia un taxi. Ion Jurovschi a mers cu acea femeie din local pe Calea Unirii `n spatele unui bloc. ~n acel moment a ap\rut [i b\rbatul din local `nso]it de al]i doi tineri. Ace[tia dup\ ce l-au lovit cu pumnii [i picioarele i-au luat reclamantului suma de 350 de lire, un telefon mobil [i o geac\ din material textil de culoare neagr\. Ion Jurovschi nu a putut fi audiat `n seara cu pricina deoarece era prea beat, astfel c\ a fost chemat la sediul Poli]iei Municipiului Suceava `n ziua de 23 noiembrie, `n vederea reaudierii [i stabilirii cu exactitate a `mprejur\rilor comiterii faptei. ~n data de 24 noiembrie `n urma activit\]ilor efectuate de poli]i[ti a fost identificat autorul ca fiind Marian Proboteanu, de 27 ani, din municipiul Suceava. Acesta a declarat faptul c\ `n seara de 22 noiembrie, `n jurul orei 18.30 era `mpreun\ cu Diana M. de 17 ani, din municipiul F\lticeni `ntr-un restaurant din cartierul Burdujeni unde l-au acostat pe Ion Jurovschi, din municipiul R\d\u]i, cu care au consumat b\uturi alcoolice. La un moment dat, victima a ie[it din local `mpreun\ cu Diana M. care i-a propus s\ `ntre]in\ rela]ii sexuale, `ns\ ulterior minora s-a r\zg=ndit, `ntre ei av=nd loc o alterca]ie. T=n\ra i-a cerut ajutorul lui Marian Proboteanu, `ntre cei doi b\rba]i av=nd loc o b\taie, f\r\ ca Ion Jurovschi s\ fi r\mas f\r\ bunuri. ~n baza probelor str=nse s-a dispus `nceperea urm\ririi penale fa]\ de Marian Proboteanu sub aspectul comiterii infrac]iunii de „t=lh\rie”. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …