Monday , April 29 2024

Nati Meir a încercat sa se spânzure cu baierele unei sacose, însa bara de care s-a prins a cedat

Fostul deputat Nati Meir, încarcerat în penitenciarul Gala]i pentru trafic de influen]\, a încercat, la sfâr[itul s\pt\mânii trecute, s\ se spânzure în toaleta celulei sale, folosind baierele unei saco[e, îns\ bara de care s-a ag\]at s-a rupt iar de]inutul este “în afara oric\rui pericol”.
Oficiali din Administra]ia Na]ional\ a Penitenciarelor (ANP) au declarat, luni dup\-amiaz\, pentru MEDIAFAX, c\ incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmb\t\.
“Sâmb\t\ diminea]\, la ora 4.30, a încercat s\ se spânzure în grupul sanitar al camerei în care este de]inut. A folosit baierele unei saco[e, îns\ bara de care s-a ag\]at s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de camer\, apoi personalul medical al închisorii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purt\torul de cuvânt al ANP, Johanna Popescu.
Aceasta a precizat c\ Meir nu a p\]it nimic, neavând vreo leziune sau vreo traum\ care s\ necesite spitalizarea.
“Va r\mâne în acela[i penitenciar, în acela[i regim de deten]ie, unde va beneficia de consiliere psihologic\ [i de asisten]a personalului specializat”, a mai spus Popescu.
Aceasta a declarat c\ motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid îl reprezint\ “nemul]umirile judiciare”.
Surse din ANP au declarat, pentru MEDIAFAX, c\ Nati Meir – fost deputat PRM [i fost aspirant la func]ia de [ef al statului, f\r\ îns\ a se înscrie oficial în alegeri – nu este la primul incident în deten]ie.
“Au fost cazuri în care am fost nevoi]i s\ chem\m ambulan]a, pentru c\ spunea c\ se simte r\u, îns\ medicii sosi]i la penitenciar l-au v\zut, l-au consultat [i au ajuns la concluzia c\ simuleaz\”, au relatat sursele citate.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …