Sunday , April 28 2024

Ponta: Noul Guvern va fi instalat în jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a solicitat, marţi, membrilor Cabinetului să asigure funcţionarea normală a instituţiilor statului până la investirea noului Guvern care va rezulta în urma alegerilor parlamentare, el apreciind că învestirea va avea loc cel mai probabil în jurul datei de 20-22 decembrie.
“Până pe 9 decembrie şi până la învestirea noului Guvern, cel mai probabil în jurul datei de 20-22 decembrie, trebuie să avem funcţionarea normală şi foarte bine reglementată a tuturor instituţiilor pe care le conduceţi”, a spus Ponta la începutul şedinţei Executivului.
Sâmbătă, premierul a declarat că proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat până la sfârşitul acestui an, într-un calendar strâns, dacă nu vor apărea “blocaje”, precizând totodată că aceste blocaje nu apar din partea USL.
El a arătat din nou că este convins că proiectul de buget va aparţine Guvernului USL, după câştigarea alegerilor parlamentare.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …