Tuesday , May 7 2024

Vezi de ce s-a ingrasat atat Andreea Marin

Andreea Marin a surprins pe toată lumea zilele trecute la un eveniment, când și-a făcut apariția cu câteva kilograme bune în plus. Vedeta a explicat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.
Andreea Marin este una dintre vedetele de referință din România și, cu excepția perioadei în care a fost însărcinată, sau a celei în care a avut probleme de sănătate, aceasta nu și-a neglijat deloc silueta. Surpriză, însă! Zilele trecute la un eveniment monden aceasta s-a afișat mult ”mai împlinită” ca până acum.
Soția lui Ștefan Bănică junior are și o explicație pentru acest lucru. Motivul pentru care a luat în greutate a fost faptul că a lipsit foarte mult de acasă, fiind în turneu cu acțiunea ”Școala mamelor” și nu a avut timp să fie atentă la ceea ce măncâncă. Însă fosta zână a ”surprizelor” este convinsă că va reuși să slăbească după ce va termina proiectul caritabil, adică peste mai bine de o săptămână.
”Sunt într-un tur cu “Școala mamelor” și  nu am timp să mă uit la ce mănânc. Dar când termin, într-o săptămână și jumătate, cu acest turneu, am eu grijă să revin la greutatea normală”, a declarat Andreea Marin la emisiunea ”Poveștiri adevărate”.

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …