Friday , May 3 2024

Cornel Patrichi, inlaturat din juriul de la "Dansez": Eram singurul profesionist, inconjurat de amatori veniti de pe strada

În locul lui Cornel Patrichi a fost numit Edi Stancu in juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, dar bizar este faptul că schimbarea a intervenit cu doar câteva zile înainte ca noul sezon să înceapă. Când i-au adus la cunoştinţă faptul că a fost exclus din juriul concursului, mai-marii emisiunii nu i-au dat nici o justificare. În plus, Patrichi a aflat din presa de cooptarea în echipă a lui Edi Stancu.
„Habar nu am de ce au luat decizia asta, probabil pentru că nu am vrut să-mi las mustăcioară de Rică, fante de Obor. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape şapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu ştiam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mişcări şi a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet”, a spus Cornel Patrichi, făcând aluzie la înlocuitorul său, Edi Stancu.
Această ruptură i-a lăsat un gust amar lui Patrichi. „Eram singurul profesionist adevărat în materie de dans din juriu, înconjurat de amatori veniţi de pe stradă”, a mai declarat acesta pentru click.ro.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …