Sunday , April 28 2024

Poliţist găsit spânzurat în holul apartamentului

Poliţistul din Petrila a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, în holul apartamentului, de către un coleg de serviciu. Din primele cercetări reiese că bărbatul a decurs la acest gest extrem din cauza problemelor familiale. Poliţistul avea o fetiţă de 10 ani.
Poliţistul, angajat la Ordinea Publică în Cadrul Poliţiei Petrila, a fost găsit spâzurat în holul apartamentului, joi dimineaţa, în jurul orei 8.00 de către un coleg de serviciu. Colegii lui s-au alarmat după ce poliţistul nu a mers dimineaţa la serviciu şi nici nu a răspuns la telefon. Potrivit România TV, un coleg a mers acasă la poliţist, a deschis uşa şi l-a găsit fără suflare, spânzurat de o ţeavă de gaz.
Bărbatul nu a lăsat niciun bilet care să-i justifice gestul, dar colegii lui presupun că acesta şi-a luat viaţa din cauza problemelor din familie. Poliţistul a divorţat în urmă cu câteva luni, are o fetiţă de 10 ani şi cei care îl cunosc spun că el nu şi-a revenit în urma acestei despărţiri.
Monitorizat de psihologul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, poliţistul nu prezenta probleme deosebite care să-i alarmeze pe şefii săi. Ştiau, însă, cu toţii că este trist şi că s-a împăcat foarte greu cu gândul că nu mai trăieşte cu soţia şi cu fiica sa.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …