Tuesday , May 14 2024

Banciu, in razboi cu Badea: "Ciocu' mic, ca pe mine nu m-a adus mama in televiziune"

Radu Banciu a comentat de ce este atât de supărat Mircea Badea pe el. “S-a răţoit zilele astea că de ce l-am făcut noi la audienţă. Stai liniştit mă în banca ta, că de opt ani, fără permisiunea mea, m-ai imitat în fiecare seară la televizor. Sigur, fără să-ţi dai seama. Eu ar trebui să fiu supărat, nu tu, mă. Cine eşti tu mă? Ar trebui să-ţi fie ruşine că m-ai imitat opt ani”, a spus ziaristul de la B1.
Acesta a adăugat: “Tatulici a vorbit cum şi-a dus mama lui Mircea Badea băiatul la televiziune. Bădiţă a ajuns în televiziune şi acum ne dă nouă lecţii. Pe mine nu m-a adus nici mama şi nici tata în televiziune, mă! Stai tu liniştit, şmechere!”.
Banciu a punctat: “Ciocu mic, că atunci când te-a adus mama la televiziune, spune tot cam cine eşti. Nu mai veni cu audienţele alea, dacă te supără că te-am bătut, stai liniştit că nu te mai batem”.

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …

2 comments

  1. Un eșapat Banciu

  2. l-o fi adus mama dar are valoare nu mama i a facut emisiunile !!!!!!!!!!!! comentariul lui Banciu arata cata valoare are pasarea pe limba ei piere