Monday , April 29 2024

John Travolta, imbracat in femeie la o petrecere in LA

Scandalul în care e implicat John Travolta ia proporţii. După ce a fost învinuit în nenumărate rânduri că ar fi homosexual şi mai mulţi maseuri l-au acuzat de hărţuire sexuală, National Enquirer a publicat în exclusivitate fotografii cu starul de la Hollywood, îmbrăcat în femeie. Mai mult, actorul a fost părăsit şi de soţie.
Revista americană National Enquirer a intrat în posesia unor fotografii şocante cu John Travolta, care nu-i fac deloc cinste. Actorul apare îmbrăcat în haine de femeie, poartă sutien, perucă blondă, mărgele şi este machiat. Potrivit publicaţiei, pozele sunt de la o petrecere din Los Angeles, la care a participat starul în anul 1997, la doar şase ani după ce s-a căsătorit cu Kelly Preston. În plus, revista menţionează că actorul a primit o altă lovitură: acesta a fost părăsit de soţie. Kelly s-a săturat de scandalurile în care e implicat Travolta şi, în momentul în care a văzut fotografiile, s-a simţit umilită şi a hotărât să divorţeze, ea părăsind chiar şi casa în care cei doi locuiau.
“Kelly mi-a spus că mariajul lor s-a terminat şi a ţinut să precizeze că ea nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu Travolta”, a declarat o prietenă a actriţei, pentru National Enquirer.
Totodată, cotidianul New York Daily News a dezvăluit ieri că reprezentanţii lui Travolta au încercat să cumpere tăcerea unuia dintre maseurii care l-au acuzat pe actor de hărţuire, cu suma de 125.000 de dolari. Însă bărbatul a refuzat.
John Travolta şi Kelly Preston sunt căsătoriţi de 21 de ani.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …