Monday , May 13 2024

Sase medalii obtinute de elevii suceveni la Olimpiada Nationala de Informatica

O medalie de aur, dou\ de argint [i trei de bronz au fost adjudicate de [colarii suceveni, ace[tia fiind totodat\ califica]i la barajul pentru faza interna]ional\ a compete]iei

Munca [i s=rguin]a mai multor elevi suceveni a fost r\spl\tit\ din bel[ug `n cadrul Olimpiadei Na]ionale de Informatic\, compete]ie ce a avut loc la Ia[i.
{ase medalii, dintre care una de aur, dou\ de argint [i trei de bronz au fost adjudicate de [colarii suceveni, ace[tia fiind totodat\ califica]i la barajul pentru faza interna]ional\ a compete]iei.
Cristian Radu {tef\nescu de la Colegiul Na]ional “Petru Rare[“, elev `ndrumat de prof. Marius Udediuc, a ob]inut o medalie de bronz [i tot `n cadrul sec]iunii Gimnaziu, Ciprian D\sc\li]ei de la Colegiul Na]ional “{tefan cel Mare”, preg\tit de prof. Daniela Marcu a fost premiat cu Men]iunea 1 [i cu o medalie de argint.
La sec]iunea Liceu, au ob]inut medalii de bronz elevii Andrei Vlad B\deli]\ [i {tefan Alexandru, ambii de la Colegiul Na]ional “Petru Rare[“, ace[tia fiind coordona]i de prof. Mihail Erhan [i Ududec Marius.
Cu medalia de argint a fost r\spl\tit\ eleva Irina Cre]u de la C.N. “{tefan cel mare” `ndrumat\ de prof. Vlad Giorgie [i prof. Ovidiu Marcu.
Men]iune [i medalie de aur a primit elevul Mihai Cristian Calancea de la C.N. “Eudoxiu Hurmuzachi”, acesta fiind `ndrumat de prof. Antoneta L\z\rescu. (Adelina TALPALARIU)

Vezi si

Șofer din Vicov, beat cui de dimineață, prins de radar conducând cu 123 km/h prin localitate și depășind pe linie continuă

Duminică dimineață, în jurul orei 09:41, pe str. Ștefan cel Mare în localitatea Bivolăria – …