Monday , May 6 2024

Dennis Rodman, "ruinat si alcoolic", risca 20 de zile de închisoare

Dennis Rodman, fost baschetbalist în NBA, risc\ 20 de zile de închisoare pentru întârzieri la plata pensiei alimentare [i ar fi “ruinat, grav bolnav [i alcoolic”, conform reprezentan]ilor s\i, cita]i, mar]i, de Los Angeles Times, informeaz\ AFP.
Rodman, în vârst\ de 50 de ani, datoreaz\ 810.000 de dolari lui Michelle Rodman, a treia so]ie [i mama a doi dintre copiii s\i, conform LA Times. El va trebui s\ se prezinte la tribunal în 29 mai.
Potrivit procesului verbal, Linnea Willis, avocata fostului star de la Chicago Bulls, a declarat c\ Rodman este “grav bolnav” [i abia reu[e[te s\-[i pl\teasc\ cheltuielile, f\r\ a mai vorbi de 5.000 de dolari pensie alimentar\ pentru un copil din alt mariaj.
“Sincer, Dennis este alcoolic. Boala îl împiedic\ s\-[i g\seasc\ de lucru. Acest caz, cu so]ia sa care cere divor]ul, l-a trimis la marginea pr\pastiei. El este afectat [i foarte bolnav. [i situa]ia se înr\ut\]e[te”, a ad\ugat ea.
Cunoscut pentru excentricit\]ile sale, Rodman a fost [i un formidabil juc\tor de baschet. El a câ[tigat cinci titluri NBA, din care trei cu Chicago Bulls, al\turi de Michael Jordan [i Scottie Pippen.

Vezi si

Italia a interzis „doga”, yoga pentru căței, după ce au fost raportate presupuse rele tratamente

Ministerul Sănătății din Italia a interzis utilizarea cățeilor pentru activități de bunăstare „asistate de animale”, …