Wednesday , May 8 2024

Primele B-Max vor fi livrate în România în luna septembrie

Medelul B-Max, produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, va ajunge în showroom-urile din România în luna iulie, îns\ comenzile vor fi onorate începând cu luna septembrie, a declarat mar]i, la Geneva, Henrik Nenzen, pre[edintele Companiei Na]ionale Ford. El a spus c\ dou\ ma[ini din acest model, lansat mar]i la Salonul Auto de la Geneva, vor fi prezentate în România pe 22 martie, dat\ la care va începe prelaurea comenzilor. “B-Max va ajunge la sfâr[itul lui iulie-august la distribuitori, iar livr\rile efective vor începe din septembrie”, a precizat Nenzen. El a mai spus c\ dealerii români i[i vor adapta showroom-urile pentru prezentarea noului model, amenajând spa]ii generoase pentru acest automobil. Oficialul Ford a ad\ugat c\ peste 95% din produc]ia B-Max va fi destinat\ pie]elor externe. Nenzen afirma la finele lunii ianuarie c\ B-Max va avea în România un pre] special, mai mic comparativ cu cel din ]\rile unde va fi exportat.
Conceptul modelului B-Max a fost prezentat în luna martie a anului trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar în iunie Ford a început s\ fabrice la Craiova primele prototipuri.
Din aprilie 2010, cand au ie[it pe por]ile uzinei din Craiova primele ma[ini produse de Ford în România [i pân\ în luna octombrie a anului trecut, au fost asamblate 17.105 autoutilitare Transit Connect.
În toamna anului trecut, produc]ia utilitarei a fost mutat\ la fabrica Ford din Valencia, pentru a face loc noului B-Max [i unui al doilea model de clas\ B, care va intra în produc]ie cel mai probabil din 2013. t

Vezi si

Săptămâna viitoare începe procesul de admitere în învățământul liceal vocațional și clasele bilingve. Locuri disponibile și mediile de admitere din 2023

Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini și cele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă …