Sunday , April 28 2024

Cher pleaca din nou în turneu, la sase ani dupa ce l-a încheiat pe cel de adio

Legendara cânt\rea]\ Cher, în vârst\ de 65 de ani, a anun]at c\ va pleca din nou în turneu, în toamn\, de[i în urm\ cu [ase ani î[i încheia seria de show-uri de adio, informeaz\ femalefirst.co.uk.
Cher a fost ultima dat\ în turneu între anii 2002 [i 2005, cu Living Proof The Farewell Tour, dar se pare c\ aceasta nu a fost chiar ultima ei întâlnire cu fanii în calitate de cânt\rea]\. La acel moment, Cher a spus c\ este prea b\trân\ s\ mai mearg\ în turneu.
“M\ apropii de 80 de ani [i dac\ fac cum face toat\ lumea, s\ merg în turneu din cinci în cinci ani, o s\ m\ vede]i în c\ruciorul cu rotile”, a spus ea atunci.
Cu toate acestea, artista a avut o serie de 200 de spectacole în Las Vegas, între 2008 [i 2011.
Cher a anun]at c\ va pleca în turneu pe pagina sa de Twitter. “Oh, Doamne, tocmai am v\zut ]inutele pentru spectacol! Nu pot s\ v\ ar\t, pentru c\ nu o s\ m\ ierta]i niciodat\!. Este atâta magie, mi s-a t\iat respira]ia. Pe bune, tremur! La fiecare cântec am alt\ ]inut\. Turneul începe în septembrie, în Kansas”, a spus aceasta.
Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum “Silkwood”, “Vr\jitoarele din Eastwick”, “Sirene” [i, în 1987, în “Moonstruck”, pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensat\ cu un premiu Grammy pentru albumul s\u “Believe”.
Cel mai recent film al s\u, “Burlesque”, în care a jucat [i Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografele în noiembrie 2010.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …