Sunday , May 12 2024

Primul nou-nascut `n noaptea de Revelion a fost un baietel


Pentru cei care cred c\ noul an va fi unul norocos dac\ primul n\scut este b\iat, semnele sunt bune de aceast\ dat\, pentru c\ `n maternitatea Spitalului Jude]ean Suceava primul nou-n\scut a fost, `ntr-adev\r, un b\ie]el n vestea mai pu]in bun\ este c\ acesta a fost n\scut prematur, iar acum este men]inut `n via]\ cu eforturi din partea medicilor

Spitalul Jude]ean de Urgen]\ Suceava a `nregistrat 14 na[teri la trecerea dintre ani. Purt\torul de cuv=nt al unit\]ii, Tiberiu Br\d\]an, a declarat c\ primul n\scut este un b\ie]el, considerat semn bun pentru noul an `n care am intrat. Micu]ul nu a fost, `ns\, foarte norocos, n\sc=ndu-se prematur, la numai 26 de s\pt\m=ni. “Din cauza faptului c\ nu a ajuns `n uter la stadiul de dezvoltare normal pentru na[tere, micu]ul este momentan sus]inut prin eforturi deosebite din partea medicilor neonatologi, astfel `nc=t s\ reu[easc\ s\ supravie]uiasc\ `n incubator f\r\ probleme”, a precizat Br\d\]an.
To]i ceilal]i 13 copila[i care vor fi s\rb\tori]i de cei dragi `n preajma Anului Nou au primit note mari la na[tere, de nou\ [i zece. Pe data de 31 decembrie s-au n\scut patru fete [i doi b\ie]ei. Pe data de 1 ianuarie, num\rul b\ie]eilor a fost egal cu cel al fetelor, fiind vorba despre opt copii care au v\zut pentru prima dat\ lumina zilei. (A.D.)

Vezi si

Incendiu la acoperișul unei anexe a stadionului din Siret

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei anexe din …