Wednesday , May 8 2024

SUA. Panică într-un avion, după ce un pasager a încercat să deschidă o ușă în timpul zborului (VIDEO)

Un avion al companiei American Airlines cu destinaţia Chicago s-a întors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, după ce unul dintre pasageri a încercat să deschidă uşa în timpul zborului, a anunţat presa americană.

O înregistrare video care a circulat pe reţelele de socializare şi în mass-media începând de marţi arată cum alţi pasageri îl împiedică pe bărbat să deschidă uşa uneia dintre ieşiri. Avionul, care a decolat din oraşul Albuquerque, în sud-vestul ţării, ajunsese aproape de 8.000 metri altitudine înainte de a se întoarce, potrivit datelor de urmărire a zborului.

“Zborul 1219 al American Airlines s-a întors în siguranţă pe Aeroportul internaţional Sunport din Albuquerque, New Mexico, marţi, 20 februarie, în jurul orei locale 14:40 (21:40 GMT), după ce echipajul a raportat o tulburare a pasagerilor”, a precizat Agenţia americană de reglementare a aviaţiei civile (FAA) pe site-ul său.”FAA desfăşoară o anchetă”, a adăugat FAA, fără a oferi alte informaţii despre incident.

Intervievat de ABC, Blaze Ward, unul dintre pasageri, a declarat că bărbatul “coborâse deja mecanismul de siguranţă şi avea ambele mâini pe manetă”. “A fost o diferenţă de presiune, ca un şuierat”, a relatat el.

 

Vezi si

Republica Moldova își propune să reintegreze regiunea separatistă Transnistria înainte de aderarea la UE

Republica Moldova își propune să reintegreze regiunea separatistă Transnistria, susținută de Rusia, înainte de a …