Thursday , May 2 2024

Zoe Saldana, extraterestra din Avatar, cel mai bine îmbracata femeie din lume

Actrita Zoe Saldana, eroina din “Avatar”, filmul lui James Cameron, se afl\ în fruntea acestei liste.
Actri]a Zoe Saldana, cânt\rea]a Gwen Stefani [i iubita prin]ului William, Kate Middleton, apar pe lista din 2010 a celor mai bine îmbr\cate femei din lume, întocmit\ anual de editorii revistei People.
Zoe Saldana, în vârst\ de 32 de ani, a fost numit\ “Red Carpet Queen” de editorii revistei People, pentru gra]ia ei, bunul gust [i pentru sim]ul umorului, potrivit mediafax.ro.
Cânt\re]ele Gwen Stefani [i Rihanna ocup\ urm\toarele dou\ pozi]ii în aceast\ list\ care le include și pe Jennifer Aniston, Jessica Alba [i Diane Kruger.
Lea Michele, în vârst\ de 24 de ani, care interpreteaz\ rolul tinerei Rachel Berry în show-ul muzical de televiziune “Glee”, a fost desemnat\ “The Newbie” în lista din 2010, fiind l\udat\ pentru combina]iile curajoase de culori (ro[u-stacojiu [i verde-smarald) pe care le-a purtat pe covorul ro[u.
Kate Middleton, iubita în vârst\ de 28 de ani a prin]ului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a fost numit\ “Princess in Waiting”, fiind apreciat\ pentru faptul c\ reprezint\ întotdeauna o apari]ie “[ic [i rafinat\”.
Editorii revistei People au alc\tuit [i o list\ a celor mai pu]in glorioase momente din punct de vedere vestimentar, în care figureaz\ prezen]ele pe covorul ro[u mai pu]in inspirate ale Ritei Wilson, so]ia actorului Tom Hanks, dar [i a celebrei Sharon Stone.
În opinia editorilor revistei People, sinuciderea designerului britanic Alexander McQueen, ceremonia de nunt\ care a costat câteva milioane de dolari a lui Chelsea Clinton [i coafura neglijent\, ciufulit\ [i cu breton a tân\rului cânt\re] canadian Justin Bieber reprezint\ cele mai memorabile momente ale anului din punct de vedere stilistic.
Lista celor mai bine îmbr\cate femei din lume este compus\ anul acesta din: Zoe Saldana – The Red Carpet Queen, Gwen Stefani – The Hip Mom, Rihanna – The Daring Diva, Diane Kruger – The Runway Renegade, Lea Michele – The Newbie, Olivia Palermo – The Uptown Girl, Jessica Alba – The Mix Master, Jennifer Aniston – The American Classic, Rachel Bilson – The Denim Darling, Kate Middleton – The Princess in Waiting.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …