Sunday , May 12 2024

Nicolae Ciucă vine de Crăciun în Bucovina. A fost în vară la o pensiune la Humor și i-a plăcut atât de mult, încât a făcut rezervare și pentru Sărbători

Președintele Senatului a declarat sâmbătă, la Digi 24, că nu a fost niciodată într-un concediu în străinătate și că recomandă tuturor staţiunile montane, ”care sunt colosale”, sau locurile unde se face agroturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului sau în Deltă. El a spus că de Crăciun va merge în Bucovina, el arătând că a fost în vară la Gura Humorului şi i-a plăcut atât de mult la pensiunea unde a stat cu familia, încât i-a rugat pe proprietari să îi găzduiască şi de sărbători.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă, la Digi24, că nu a fost niciodată în concediu în străinătate. Liderul liberal a mărturisit că va merge de Crăciun în Bucovina.

”Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a spus preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă a mărturisit că ar recomanda staţiunile montane care sunt colosale sau locurile unde se face agroturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, în Deltă.

El a spus că de Crăciun va merge în Bucovina, el arătând că a fost în vară la Gura Humorului şi i-a plăcut atât de mult la pensiunea unde a stat cu familia, încât i-a rugat pe proprietari să îi găzduiască şi de Sărbători.

Nicolae Ciucă a mai spus că cele mai frumoase vacanţe le-a petrecut după ce s-a întors din misiuni, în iarna din 2003, la Sinaia, şi a doua la mare, la Venus, în 2004. (O.S.)

Vezi si

Polițiștii suceveni atrag atenția asupra metodei de fraudă online Romance Scam. Cum acționează escrocii și cum vă puteți proteja

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității – aduce …