Monday , May 13 2024

Un român a reușit să urce fără bilet în avion la Viena, cu destinația București. Zborul a fost reprogramat a doua zi

Un zbor Austrian Airlines de la Viena către București a fost anulat marți seară, din cauza unui pasager român care nu avea bilet de îmbarcare pentru cursa respectivă, dar se suise cumva în avion. Pasagerul clandestin, un cetăţean român, a fost predat poliției de către echipajul de zbor, iar aeronava a fost supusă unui control serios de securitate, relatează spotmedia.

Individul nu a opus rezistență, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției, Raimund Schwaiglehner, pentru PULS 24. Un control a scos la iveală că nu avea antecedente penale. „Nu a existat niciodată niciun pericol, pentru că bărbatul trecuse anterior prin controlul de securitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Austrian Airline.

Modul în care tânărul român de 35 de ani a reușit să treacă prin controlul de la poarta aeroportului fără un bilet valabil este „în prezent subiectul investigațiilor”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.

Din cauza verificărilor, avionul nu a mai putut decola marți seara. Pasagerii au fost reprogramaţi pentru un zbor de miercuri dimineață.

Vezi si

Vasile Bănescu (BOR), despre câștigătorul Eurovision, Nemo, care s-a declarat non-binar: „Victoria lui Nimeni. Codul unei uși desenate pe zid, destinația oricărei sminteli ideologice”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, spune despre victoria cântărețului Nemo la Eurovision …