Tuesday , May 14 2024

Ce a făcut Margot Robbie cu banii câștigați din filmul „Lupul de pe Wall Street”

Margot Robbie a dezvăluit cum și-a răsplătit mama după ce a dobândit succesul la Hollywood.  Într-o discuție cu CBS Sunday Morning, vedeta din „Barbie”, în vârstă de 33 de ani, a povestit că s-a folosit de primii ei bani câștigați la Hollywood pentru a-i plăti mamei sale ipoteca pentru casa de 490.000 de dolari din Southport, Australia, unde aceasta locuiește.

Margot Robbie, Piratii din Caraibe, nou, Obiectiv

Vedeta din „Barbie” a explicat că a știut mereu că-și va răsplăti astfel mama. „Mi-am notat tot ce-i datoram mamei. Ea lua bani din ipoteca casei doar pentru ca eu să-mi pot împlini visul”, a mărturisit Margot. „Așa că am știut întotdeauna că trebuie să-i înapoiez acești bani. Apoi, într-o zi, când am câștigat îndeajuns, am plătit total ipoteca aceea”, a adăugat ea.

Actrița australiană a reușit să achite ipoteca chiar când mama sa a împlinit 60 de ani, în anul când a devenit un superstar datorită rolului din „The Wolf of Wall Street”. „I-am zis: ‘Mama, nu mai trebuie să-și faci griji pentru ipoteca aceea. Nici nu mai există’. Sincer, oricine în poziția mea ar face asta pentru mama sa”, a mai spus Robbie.

În 2014, Sari a declarat pentru The Gold Coast Bulletin că fiica sa a făcut ca cea de-a 60-a aniversare să fie memorabilă: „A fost un lucru uimitor ce a făcut Margot pentru mine, dar nu vreau să spun mai mult despre asta. Doar că sunt atât de mândră, cu toții suntem mândri de ea. A fost cu siguranță cea mai bună zi de naștere”.

Cel mai recent film al lui Margot, „Barbie”, a setat deja recorduri de box office, după un weekend de deschidere cu încasări peste așteptări.

filmnow

Vezi si

Elveţia a câştigat concursul Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţianul Nemo a câştigat Eurovision 2024, o ediţie plină de tensiuni politice, triumfând într-un concurs …