Sunday , April 28 2024

Dacie spulberata de un TIR. Doi morti si patru raniti, aseara, langa Humor

Evenimentul s-a petrecut asear\, `ntre P\ltinoasa [i Gura Humorului n o Dacie papuc `n care se aflau [ase oameni a intrat, de pe un drum lateral, `n fa]a unui tir, pe DN 17 n Dacia papuc `n care se aflau cele [ase victime ale accidentului era prev\zut\ cu dou\ locuri pentru transportul de persoane, pentru [ofer [i pentru ocupantul locului din dreapta, ceilal]i patru pasageri, din care doi au decedat, fiind transporta]i `n partea din spate a ma[inii

Dou\ persoane a murit, iar alte patru au fost r\nite, între care dou\ grav, într-un accident petrecut, miercuri sear\, între P\ltinoasa [i Gura Humorului, pe DN17, dup\ ce autoturismul în care se aflau a fost izbit violent de un tir, traficul fiind blocat peste o or\.
Potrivit purt\torului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Ionu] Epureanu, accidentul s-a produs, miercuri sear\, pe DN 17, între P\ltinoasa [i Gura Humorului, circula]ia fiind blocat\ în zon\ mai bine de o or\.
Ionu] Epureanu a spus c\ un autoturism Dacia Papuc, condus de Petru Popa din Iacobeni a ie[it dintr-o zon\ lateral\ a drumului na]ional DN 17, [oferul p\trunzând pe carosabil f\r\ s\ se asigure [i încercând s\ vireze spre Gura Humorului, moment în care ma[ina a fost izbit\ violent de un tir marca Volvo, condus din sens invers de Cornel Baldea din Bucure[ti, tirul apar]in=nd unei firme din Ia[i.
~n urma impactului, doi pasageri din autoturism au murit, unul pe loc – Alexandru Piticar de 22 de ani din comuna Fundu Moldovei iar cel\lalt – {tefan Grigora[, de 41 de ani, imediat dup\ ce a ajuns la spitalul jude]en unde a fost transportat cu o ambulan]\. Al]i doi pasageri, {tefan Tabac [i Vasile Cozmaciuc au fost de asemenea r\ni]i grav, iar [oferul Petru Popa [i un alt pasager au fost r\ni]i u[or.
Persoanele r\nite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Purt\torul de cuvânt al IPJ Suceava a spus c\ în acest caz se fac cercet\ri pentru stabilirea cauzei producerii accidentului, [oferul tirului fiind transportat la Spitalul Gura Humorului pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De re]inut c\ Dacia Papuc `n care se aflau cele [ase victime ale accidentului era prev\zut\ cu dou\ locuri pentru transportul de persoane, pentru [ofer [i pentru ocupantul locului din dreapta, ceilal]i patru pasageri, din care doi au decedat, fiind transporta]i `n partea din spate a ma[inii care a fost izbit\ `n plin de tir. (N.R.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …