Thursday , May 16 2024

Bărbat de 51 de ani, lăsat fără 950 de euro și telefon mobil de o femeie de 26 de ani pe care a cunoscut-o într-un bar din Vatra Dornei

Sâmbătă, în jurul orei ora 16.30, la sediul Poliției  Municipiului Vatra Dornei s-a prezentat I.M., de 51 de ani, din Poiana Stampei, care a reclamat faptul că o femeie pe care nu o cunoaște i-ar fi furat cu o zi în urmă 950 de euro și un telefon mobil marca Samsung.

politia, masina noua Obiectiv

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a aflat că vineri, în jurul orei 15, bărbatul a fost la o bancă din Vatra Dornei, a ridicat suma de 1.000 de euro, iar apoi a mers într-un bar. Până în jurul orei 18.30 a băut acolo, împreună cu o femeie despre care susține că nu o cunoștea. Ulterior, s-au deplasat împreună la un casă din localitate, au stat împreună o perioadă de timp, după care bărbatul a plecat spre domicilul său. Ajuns acasă, la Poiana Stampei, jud. Suceava, M.I. a constatat lipsa sumei de 950 euro și a unui telefon mobil marca Samsung. Polițiștii au stabilit că autoarea furtului este M. E., din Vatra Dornei, de 26 de ani, care a fost prins, tot sâmbătă, pe la Câmpulung Moldovenesc.

Asupra acesteia a fost găsită suma de 2.553 lei, iar în urma audierii a recunoscut furtul comis. S-a procedat la ridicarea sumei de bani care a fost găsită asupra sa, urmând a fi restituită persoanei vătămate.

Polițiștii au deschis pe numele femeii dosar penal pentru furt. (O.S.)

Vezi si

Un premiu I și patru mențiuni, dar mai ales o selectare în lotul lărgit al României, la Olimpiada Națională de Chimie

Olimpiada Națională de Chimie pentru clasele VII – XII s-a desfășurat la Buzău, în perioada …