Tuesday , May 7 2024

Individ din Pătrăuți, fără permis, călare pe o moticletă cu numere false, prins după o urmărire la ieșirea din Suceava

Duminică, la orele 10.45, polițiștii au observat o motocicletă de culoare gri ce se deplasa cu viteză pe strada Gheorghe Doja către Cartierul Ițcani, fiind condusă de către o persoană de sex masculin.  Au fost puse în funcțiune semnalale acustice și luminoase pentru oprirea acestuia, dar motociclistul nu a oprit, fapt pentru care care s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, sublocotenent Turturică, Decebal, Mitocului.

În momentul în care polițiștii au ajuns în dreptul motocicletei, pe strada Mitocului, conducătorul a abandonat vehiculul pe partea carosabilă și a fugit pe câmpul dinspre localitatea Pătrăuți. Polițiștii au fugit după el aproximativ 700 de metri, fiind apoi prins și încătușat de polițiști. Bărbatul a fost identificat ca fiind N. Aurel, în vârstă de 27 de ani, din  Pătrăuți, care a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că motocicleta este neînmatriculată, bărbatul declarând că numărul de înregistrare este de pe alt vehicul și nu a fost înmatriculat niciodată.  Motociclistul a fost testat cu etilotestul marca Drager, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui N. Aurel a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Vezi si

Un nou volum al poetului sucevean Doru Mihai Mateiciuc va fi lansat vineri la Biblioteca Bucovinei

Vineri, 10 mai 2024, la ora 11.00, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera” va avea loc …