Tuesday , May 14 2024

Chris Martin (Coldplay) mănâncă o dată pe zi, așa cum a învățat de la Bruce Springsteen

Chris Martin de la Coldplay a dezvăluit că mănâncă doar o singură dată pe zi, așa cum a învățat de la  Bruce Springsteen, care la 73 de ani „e într-o formă mai bună decât el”. Artistul în vârstă de 46 de ani a făcut această declarație în timpul unei apariții la podcastul lui Conan O’Brien „Needs A Friend”, relatează profm.ro.

Întrebat dacă a luat cina recent cu vreun artist celebru, el a mărturisit că „nu mai mănâncă seara”, de fapt nu mai mănâncă nimic începând de la ora 16:00, după ce a primit un sfat de la Bruce: „Nu mai mănânc cina. Mă opresc din mâncat la patru, am învățat asta de la Bruce Springsteen”, a spus el.

Martin a adăugat că a fost uimit de fizicul lui Bruce și a decis să-l întrebe cum se menține într-o formă atât de grozavă, în timpul unui prânz la Lincoln Financial Field din Philadelphia, Pennsylvania, în iunie anul trecut. „Țineam oricum o dietă foarte strictă. Dar am spus: Bruce arată și mai în formă decât mine”, a continuat el. „Și Patti [soția lui Bruce] mi-a zis că el mănâncă doar o masă pe zi. „Ei bine, asta e următoarea mea provocare.”

În 2016, Chris a vorbit despre dieta 6:1 pe care o ținea la vremea respectivă. Aceasta implică să mănânci șase zile pe săptămână și să postești în a șaptea, consumând doar apă. El a spus pentru Fresh 102.7: „Eu postesc o dată pe săptămână, da, o zi pe săptămână. Cineva mi-a spus: Încearcă să nu mănânci o zi, corpul tău îți va mulțumi. Am făcut asta și am descoperit că pot cânta mai bine”.

Chris a împlinit 46 de ani la începutul acestei luni, iar fosta sa soție și mama copilului său, Gwyneth Paltrow (50 de ani), l-a numit public „cel mai dulce tată și prieten”. Solistul Coldplay este de câțiva ani într-o relație cu actrița Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith și Don Johnson.

Vezi si

Actorul Steve Buscemi, bătut pe stradă în New York, într-un atac violent produs la întâmplare

Îndrăgitul actor Steve Buscemi a fost dus la spital cu răni la față, după ce …