Tuesday , April 30 2024

Ce condiții pun Meghan și Harry pentru a participa la încoronarea Regelui Charles

Meghan Markle și Prințul Harry au primit invitația oficială la încoronarea Regelui Charles pe 6 mai, dar încă n-au confirmat, iar surse ale Casei Regale au dezvăluit că vor să ocupe un loc la balconul de la Palat, alături de familia activă, deși ei s-au retras din rolurile lor regale, și mai doresc ca cei doi copii, Lillibet și Archie, să aibă un rol în festivitățile încoronării. Mai mult, ei își doresc și un gest care să includă o urare măcar pentru Prințul Archie, care își va sărbători atunci ziua de naștere.

Cererile lui Harry și Meghan ar putea crea „haos” la încoronarea Regelui Charles, notează New York Post. Prințul Harry și Meghan Markle ar fi cerut un loc la balconul Palatului Buckingham în timpul încoronării Regelui Charles, dar și o recunoaștere a titlurilor copiilor lor în timpul festivităților.

Dorințele cuplului ar putea arunca evenimentul istoric în „haos”, se tem persoane din interiorul familiei regale, citate de okmagazine. Ducele și Ducesa de Sussex, care și-au primit recent invitațiile la ceremonia din 6 mai, încă se gândesc dacă vor face sau nu călătoria în Marea Britanie. Dacă vor merge, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea parte de toată căldura familiei regale, având în vedere scandalurile și dezvăluirile lor.

Totodată, ce doi sunt îngrijorați și de rolulurile de la eveniment pentru copiii lor, Prințul Archie, care va împlini 4 ani în ziua în care bunicul său va fi încoronat rege, și Prințesa Lilibet, în vârstă de 1 an.

Se crede că Archie și Lilibet nu au fost invitați să participe la încoronare, decizie care nu i-a mulțumit deloc pe Harry și Meghan. „Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai repede posibil, pentru că nu sta așa la nesfârșit. Ar putea duce la haos”, a declarat o persoană din apropierea familiei regale. „Cu toate acestea, ceea ce insistă soții de Sussex este ca ei să fie incluși alături de restul familiei la palat în acea zi”, a mai adăugat aceeași sursă.

„Este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie în ziua încoronării, așa că ei și-ar dori atenție la un prânz sau la o recepție. Chiar dacă este doar o mențiune de La mulți ani”, mai precizează apropiatul familiei regale, care mărturisește că Harry și Meghan se pare că fac presiuni pentru a fi incluși la balconul Palatului Buckingham în ziua cea mare. Acesta este însă un protocol regal rezervat strict doar membrilor activi ai familiei regale.

„S-ar putea foarte bine ca totul să se termine prost și să nu participe. Dar palatul face tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa să se întâmple acest lucru”.

 

Vezi si

Nicole Kidman, strălucitoare la ceremonia la care a primit premiul American Film Institute pentru întreaga carieră

Nicole Kidman a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film, cea …

One comment

  1. o adunäturä de inculti , ar trebui desfiintatä aceastä curte regala. papä banii oamenilor de pomanä .