Monday , April 29 2024

Ca să nu o împartă cu fosta iubită, un individ a incendiat o casă din Dumbrăveni. Piromanul a ajuns în arest

Marți seara, la ora 18:30, a fost sesizat un incendiu la un imobil nelocuit din Dumbrăveni.  Focul a fost stins rapid de către echipajele de pompieri, iar din discuțiile purtate cu martorii prezenți la fața locului polițiștii au aflat că  un bărbat de 38 de ani, V. Valentin, a incendiat locuința și a plecat. Individul a fost depistat imediat pe DN 29,  într-o stație de autobuz din Dumbrăveni, el declarând că intenționa să plece spre  Sadova,  unde locuiește efectiv.

Fiind întrebat despre incendiul de la casa sa din Dumbrăveni,  omul a spus că a dat foc intenționat unui corp de mobilier din locuință, cu un chibrit, pe motiv că nu este de acord să facă partaj cu fosta concubină, care momentan este într-o altă relație și locuiește pe raza comunei Ipotești.

În incendiu au ars articole de mobilier, tavanul unei încăperi și s-au degradat pereții interiori, geamurile locuinței și mobilierul.

Lucrătorii din cadrul I.S.U Suceava au confirmat ca sursă probabilă folosirea intenționată a sursei de aprindere (un chibrit) pentru a genera incendiul.

Față de V. Valentin s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea  infracţiunii de ”distrugere” (prin incendiere). (O.S.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …