Monday , May 6 2024

CSU Suceava a pierdut la nouă goluri meciul cu CSM Constanța

Echipa antrenată de Petru Ghervan a cedat miercuri seară, pe teren propriu, în fața viceliderului Ligii Naționale, cu scorul de 19-28 (8-14)

CSU Suceava a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu din actualul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a pierdut miercuri seară, în direct la Pro Arena, în fața viceliderului campionatului, CSM Constanța, cu scorul de 19-28, într-un meci din cadrul etapei a XX-a.

Echipa antrenată de Petru Ghervan nu a contat în atac pe parcursul unei prime reprize încheiată cu un avantaj de șase goluri în favoarea formației dobrogene, scor 14-8.

Scenariul s-a repetat în partea secundă, când universitarii au continuat să-l scoată în evidență pe portarul oaspeților, care aveau să se impună în cele din urmă în sala “Dumitru Bernicu”, cu scorul de 28-19.

CSU Suceava: Makaria (10 intervenții), Simulescu (1 intervenție), Padovei – Botond (6 goluri), Gavriloaia (5), Stanciuc (3), Loic (2), Ştefan (1), Csog (1), Kbilashvili (1), Bologa, Radu, Zarițchi, Vizitiu, Bruj și Grigore.

Programul etapei a XX-a:

CSM Oradea – Dinamo București: 28-38

Minaur Baia Mare – HC Buzău: 25-22

Steaua București – Poli Timișoara: 42-37

CSM Vaslui – CSM Bacău: 25-24

CSM Focșani – CSM Odorhei: 28-28

CSU Suceava – CSM Constanța: 19-28

CSM București – Potaissa Turda (joi)

În runda viitoare, CSU Suceava va evolua sâmbătă, 18 martie, pe terenul celor de la CSM Focșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …