Monday , May 13 2024

Tom Cruise a plâns la filmările pentru „Top Gun: Maverick”, la reîntâlnirea cu Val Kilmer, care a rămas fără voce din cauza cancerului

Tom Cruise a plâns în timp ce a filmat reîntâlnirea cu Val Kilmer pentru „Top Gun: Maverick”. Actorul a făcut această mărturisire în cadrul show-ului „Jimmy Kimmel Live!”. O scenă memorabilă din sequelul de succes cu șase nominalizări la Oscar îl prezintă pe Maverick (Tom Cruise) discutând cu Iceman (Val Kilmer). Nu doar publicul a fost mișcat la vederea celor doi, ci și Tom Cruise, se pare.

„Vreau doar să spun că a fost destul de emoționant”, a spus Cruise despre filmarea respectivei scene, după ce Kimmel a prezentat publicului o secvență din film. „Îl cunosc pe Val de zeci de ani, iar faptul că el s-a întors pentru a interpreta acel personaj… este un actor atât de puternic încât a redevenit instantaneu Iceman.”

„Ai plâns când ați filmat scena asta sau doar mie mi s-a întâmplat?”, l-a întrebat Jimmy pe Tom. „Am plâns. M-am emoționat. Este un actor strălucit și îmi place munca lui”, a recunoscut starul în vârstă de 60 de ani, potrivit THR, citat de filmnow.

Kilmer și-a pierdut capacitatea de a vorbi în urma tratamentelor cu radiații și a chimioterapiei pe care le-a făcut după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Jerry Bruckheimer, care a produs ambele filme Top Gun, a declarat anterior pentru The Hollywood Reporter că Tom Cruise a fost ferm cu privire la includerea lui Val Kilmer în această continuare. „Tom a spus: Nu fac acest film fără Val”, a povestit Bruckheimer la acea vreme. „Când am filmat, a fost o zi foarte emoționantă, l-am avut pe Val acolo și l-am văzut lucrând cu Tom după 35 de ani.”

Vezi si

Elveţia a câştigat concursul Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţianul Nemo a câştigat Eurovision 2024, o ediţie plină de tensiuni politice, triumfând într-un concurs …