Friday , May 3 2024

Chris Tucker si-ar putea pierde casa, din cauza unei datorii de 4,4 milioane de dolari


Actorul de comedie american Chris Tucker [i-ar putea pierde casa, din cauz\ c\ nu a pl\tit o datorie de 4,4 milioane de dolari, informeaz\ contactmusic.com.
SunTrust Bank a depus dosarul prin care îl someaz\ pe actor s\ î[i pl\teasc\ o datorie de 4,4 milioane de dolari. Suma reprezint\ diferen]a pe care acesta o are de pl\tit pentru vila sa din Florida, pentru care a semnat s\ pl\teasc\ 10,4 milioane de dolari, în 2007. Artistul ar fi pl\tit doar 6 milioane din întreaga sum\.
Pe de alt\ parte, vila de 900 de metri p\tra]i de pe malul lacului a fost evaluat\ la doar 1,6 milioane de dolari. Potrivit publica]iei Orlando Sentinel, casa este situat\ în prestigioasa zon\ Bella Collina, care include [i un teren de golf competitiv. Casa are cinci dormitoare, o buc\t\rie în exterior, un centru SPA [i o pivni]\ “realizat\ ca o corabie de pira]i”.
Potrivit dosarului înaintat instan]ei, ipoteca pentru aceast\ cas\ este de peste 25.000 de dolari.
În 2001, Chris Tucker a primit 20 de milioane de dolari pentru rolul din filmul “Ora de vârf 2” [i a fost pl\tit cu 25 de milioane de dolari pentru rolul din “Ora de vârf 3”, care a fost lansat în 2007.
Filmele “Ora de vârf” (1998), “Ora de vârf 2” [i “Ora de vârf 3” au avut un mare succes de cas\ datorit\ vervei lui Tucker [i acroba]iilor lui Jackie Chan. Potrivit presei de peste Atlantic, actorul american ar putea juca într-o adaptare cinematografic\ a biografiei valetului celebrului cânt\re] Frank Sinatra, regizat\ de Brett Ratner. Acesta va fi primul rol major jucat de Tucker în afara francizei “Ora de vârf/ Rush Hour”, de la rolul s\u din “Al cincilea element” (1997), de Luc Besson.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …