Sunday , April 28 2024

Jay Leno, prima fotografie după arsurile suferite la față, mâini și piept, în timp ce repara o mașină

Legenda de televiziune americană şi fosta gazdă a emisiunii „Tonight Show”, Jay Leno, a fost externat din spital după zece zile în care a fost tratat pentru arsurile suferite în urma unui incendiu produs în garaj, în timp ce repara o mașină. Leno, în vârstă de 72 de ani, a stat zece 10 zile într-un spital din Los Angeles după ce a suferit răni la față, piept și mâini.

El va continua să fie îngrijit pentru rănile suferite și a declarat că „este foarte recunoscător pentru toate mesajele” pe care le-a primit, a spus Grossman Burn Center. Medicul lui Leno a spus că este mulțumit de progresul pacientului său. Chirurgul Peter Grossman a declarat că este optimist că fosta gazdă a emisiunii Tonight Show își va reveni complet, relatează Digi24.

Spitalul a făcut publică o fotografie cu Leno zâmbind alături de personalul spitalului, în imagini fiind vizibile rănile suferite.

Leno a suferit arsuri de gradul doi în 12 noiembrie, într-o explozie declanșată în timp ce lucra sub o mașină de epocă, în garajul său. I s-au făcut două operații cu grefe de piele. Cât timp a fost internat, Leno a fost bine dispus, a făcut glume și le-a împărțit prăjituri copiilor care erau tratați la secția de arși a spitalului, au spus medicii. „Leno așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și le dorește tuturor sărbători minunate”, a transmis spitalul.

Celebrul prezentator preluase conducerea foarte popularului „Tonight Show” după Johnny Carson, o altă legendă a talk-show-urilor americane. Este cunoscut în special pentru monologurile sale introductive în care îşi tachina invitaţii, personalităţi politice sau celebrităţi. Jay Leno a moderat emisiunea timp de 22 de ani, după care a fost înlocuit de actorul Jimmy Fallon, în 2014. Unul dintre cei mai importanți colecţionari de maşini din lume, Jay Leno a prezentat, de asemenea, o emisiune dedicată automobilelor, intitulată „Garajul lui Jay Leno”.

 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …