Friday , May 3 2024

Verdictul tulburător primit de Chris Hemsworth, starul din „Thor”, în timp ce filma un documentar. Cu ce boală teribilă s-ar putea confrunta

În mijlocul filmărilor pentru un documentar, Chris Hemsworth, starul din “Thor”, a primit o veste tulburătoare despre o predispoziţie genetică, care-l face să-şi reconsidere stilul de viaţă.

În timp ce filma pentru “Limitless”, noua sa docu-serie de la National Geographic, difuzată de Disney, despre respingerea declinului natural care vine odată cu timpul și cu îmbătrânirea, starul din “Thor” și “Extraction” a fost supus unei serii de teste genetice pentru a vedea ce afecţiuni ar putea dezvolta la bătrâneţe, potrivit datelor biologice înscrise în ADN-ul său. Ceea ce a descoperit, însă, a fost “cea mai mare frică a mea”.

Privindu-l cât de bine este clădit fizic şi mental, câtă grijă are de sănătatea şi de corpul său, e greu de crezut că Chris Hemsworth ar putea ajunge o victimă a Alzheimerului. Este ceea ce analizele au confirmat genetic, drept o predispoziţie moştenită de la tatăl său, cu un risc crescut de declanşare, scrie okmagazine.

“Mi-au luat toate analizele de sânge și mi-au făcut o grămadă de teste, iar planul era ca, în fața camerei, să-mi spună toate rezultatele și apoi să vorbească despre cum poți îmbunătăți asta și asta”, a povestit el pentru “Vanity Fair”. “Iar Peter Attia, care este doctorul longevității în acel episod și care supervizează o mare parte din serial, l-a sunat pe Darren Aronofsky (producătorul seriei, n.r.) și i-a spus: ‘Nu vreau să îi spun asta în fața camerei. Trebuie să avem o discuție în particular și să vedem dacă el chiar vrea ca acest lucru să fie în serial’. A fost destul de șocant, atunci când m-a sunat să-mi spună asta.”

La aflarea veștii, Hemsworth a spus că “a avut o grămadă de întrebări”, adăugând ulterior că “nu prea știa ce să creadă. Mă întrebam: „Ar trebui să fiu îngrijorat? Este îngrijorător?””.

“Celor mai mulți dintre noi ne place să evităm să vorbim despre moarte, în speranța că o vom evita cumva”, a mai spus el pentru “Vanity Fair”. “Apoi, ca dintr-o dată să ți se spună că niște indicatori importanți arată, de fapt, că acesta este traseul care se va întâmpla, te face să fii mai realist”.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …