Sunday , April 28 2024

Actorul Chris Evans, din „Captain America”, a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People

La 41 de ani, Chris Evans, actorul din „Captain America”, a fost desemnat luni de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021. Chris Evans, care este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”.

Cu toate acestea, starul era nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său – mama sa. „Mama mea va fi atât de fericită”, a declarat Evans pentru People într-un interviu. „Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a completat actorul originar din Boston.

Popularitatea lui Evans a crescut de-a lungul anilor, de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în 2000, la interpretarea lui Steve Rogers în „Captain America”. Deşi are încă nevoie de timp pentru a se obişnui cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că îşi va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni „bătrân şi flasc”.

 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …