Tuesday , May 7 2024

Un bărbat de 40 de ani din Câmpulung a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce și-a tăiat venele la ambele mâini și a încercat să se spânzure

Miercuri, la ora 12.30, polițiștii din Câmpulung-Moldovenesc au fost sesizați prin 112  de către L. A., de 40 ani, cu privire la faptul că se află în pădure, pe. Str Părâul Corlățeni, unde a încercat să se sinucidă. Ajungând la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat, care le-a spus că a încercat să se sinucidă atât prin spânzurare cât și prin tăierea venelor de la ambele mâini și întrucât nu a reușit a apelat SNUAU 112 pentru a cere ajutor unui echipaj medical și  lucrătorilor de poliție.

L.A. a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde a primit îngrijiri medicale și a fost diagnosticat cu ”tentativă de suicid prin spânzurare” și ”multiple plăgi tăiate”.

De asemenea, acesta a fot transferat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc unde a fost internat în vederea acordării unui tratament de specialitate.

Vezi si

”Argumentele tăcute” ale Învierii lui Hristos – Pastorala ÎPS Părinte Calinic la Praznicul Învierii Domnului – 2024

PREACUVIOSULUI CIN MONAHAL, PREACUCERNICULUI CLER, ȘI DREPTMĂRITORILOR CREȘTINI DIN ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR Har, pace și …